Heren

Geheel of gedeeltelijk haarverlies kan soms op jonge leeftijd beginnen. Maar ook gebruik van medicijnen, brandwonden, hersenoperatie of onzekerheid, kunnen redenen zijn om een haarwerk te gaan dragen.
U ziet er beter en jonger uit. U voelt zich zelfverzekerder en dat straalt U uit.

De oplossing is een natuurgetrouwe haaraanvulling van de allerbeste kwaliteit, welke onzichtbaar gedragen wordt.
Bent U benieuwd welke mogelijkheden er voor U zijn?

Maak een afspraak voor een gratis, eerlijk en deskundig advies. Samen met U gaan wij op zoek naar de beste oplossing.
Wij bieden u al vanaf € 410,- een volledig haarwerk aan.

Meer informatie over herenhaarwerk vindt u bij het Cyberhair.

Leverancier van o.a.: Cyberhair Concise, Echt haar, Bergmann haarwerken, Gisela Menline, Dening Topmanager

Vergoeding haarwerk voor mannen.

Voor mannen die haarwerk dragen is het belangrijk goed te informeren bij de zorgverzekeraar. Slechts weinig zorgverzekeraars vergoeden haarwerken voor mannen met mannelijke kaalheid (alopecia androgentica). Een diagnose van de arts; 'mannelijke kaalheid' of alopecia androgentica voldoet zodoende niet. Er moet meer aan de hand zijn, denkt u bijvoorbeeld aan een haarziekte; alopecia areata of psychische klachten. Overleg deze situatie met uw arts want dient duidelijk te worden vermeld op de medische indicatie.

Belangrijk: Zónder deze verklaring van de arts kan de vergoeding niet bij de zorgverzekeraar aangevraagd worden en dient bij aflevering te worden ingeleverd bij Capelle Haarwerken.

Bij zorgverzekeraar Menzis is slechts vergoeding met indicatie alopecia androgentica mogelijk indien er reeds een verstrekking heeft plaats gevonden vóór 2010.