Maatwerkspecialist

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerkhaarwerk. Naast de vakkundige aanmeting van standaard confectiehaarwerk is maatwerk onze specialisme. Dit vraagt een zeer grote vakkennis over haardelen, materialen en jarenlange ervaring. Dit ontbreekt helaas bij veel leveranciers van pruiken. Van het maken van een perfecte mal, het uitzoeken van de mooiste materialen tot de vakkundige aflevering van het haardeel. U kunt bij ons terecht.

Het perfecte haardeel.
Niet voor iedereen volstaat een confectie haarwerk. De vorm van de kale plek of speciale wensen van de klant vragen regelmatig om een maatwerkoplossing. Een maatwerk haardeel of volpostiche (pruik) is kostbaar. Daarom is het heel erg belangrijk dat het goed gebeurd. Het maken van een goede mal is belangrijk voor de pasvorm, die moet perfect zijn. De keuze uit monturen is groot. Mooie monofilament, een huidkleurig stof in combinatie met lacefront. Een montuur met een PUrand van 2 cm of 0,5 cm? Of is er nog voldoende haar zodat een Integration mogelijk is? Diverse combinaties zijn mogelijk. Samen met u gaan wij op zoek naar de beste oplossing. Het haarmateriaal wordt steeds beter. 

De ontwikkeling van nieuwe materialen gaat steeds verder. Echt haar is mogelijk maar ook de nieuwste ontwikkeling op het gebied van haar; VHair (=Vitalhair). Wij kunnen gerust zeggen dat wij één van de grootste leveranciers van Cyberhair en VHair zijn. Wij leveren al vele jaren perfecte haardelen van deze materialen. Absoluut onzichtbaar. Als er een haardeel gedragen wordt is de belangrijkste regel dat kleur onzichtbaar overloopt in het eigen haar. Onze maatwerkspecialisten zijn zo bedreven in het mengen van  3,4 soms wel 5 kleuren dat de haarkleur van het haardeel perfect overeen komt met de kleur van het eigen haar. Het aanbrengen van highlights en lowlights, of wat grijzere bakkebaarden maken het haardeel bijzonder natuurgetrouw. Daarnaast moet de haardichtheid van het haardeel bepaald worden. Per sectie van het haardeel kan het aantal haren per cm2 aangepast worden.

Zodra het maatwerkhaardeel gereed is wordt deze vakkundig op het hoofd ingeknipt. Dit dient zeer zorgvuldig te gebeuren. Want een slecht ingeknipt deel maakt het mooiste haardeel ondraagbaar.

De perfecte volpostiche.
Maatwerk is ook mogelijk voor een pruik. De keuze in confectiepruiken is tegenwoordig zo groot dat dit zeker niet altijd nodig is. Maatwerk hoeft niet altijd béter te zijn dan confectie (denkt u maar aan uw kleding, wanneer maakt ú nu gebruik van een kleermaker? Juist ....) Is er echter geen goede keus te maken uit het aanbod dan is wellicht een maatwerk een mogelijkheid. Denkt u bijvoorbeeld aan een grote hoofdmaat, het gebruikte materiaal Cyberhair of VHair

Vlechten, knotten, pruik om op te steken ...
Capelle Haarwerken is gespecialiseerd in haarvlechten, haarknotten en pruiken om op te steken tot een knot. De vlechten worden in ons eigen atelier geheel op de gewenste kleur gemaakt. De gebruikte synthetische materialen zijn heel licht van gewicht en dus comfortabel te dragen. Pruiken om op te steken maken wij al jaren zelf. Een mooie combinatie van synthetisch haar en echt haar.