Wat als u last heeft van beginnende kaalheid? 
Overmatig haarverlies en dunner wordend haar treft dus zowel mannen als vrouwen, maar de onderliggende oorzaken verschillen. Daarom zijn er ook meerdere manieren om de problemen aan te pakken. Om uw haren weer in een goede conditie te krijgen, is het belangrijk om gezond en gevarieerd te eten en voldoende water te drinken. Daarnaast dient u stress te voorkomen en regelmatig te blijven bewegen.

Omdat een gezonde levensstijl alleen meestal niet genoeg is, combineert u dat met verzorgingsproducten die overmatig haaruitval verminderen en nieuwe haargroei stimuleren.

Zo hebben we bij Mediceuticals® speciale producten voor vrouwen en mannen die overmatig haarverlies en dunner wordend haar tegengaan. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om de oorzaken van haarverlies bij vrouwen of mannen aan te pakken.

Klik hier voor meer informatie over Mediceuticals


Hair Sculptor haarvezelpoeder.
Soms is het haar zo dun dat het gaat opvallen maar een haardeel zou veel te ingrijpend zijn.
Kleurvezel kan een oplossing zijn voor dun haar bovenop het hoofd. De gekleurde vezels camoufleren de lichte hoofdhuid. Hierdoor lijkt het haar voller. Deze vezels hechten zich aan het haar en zijn dus niet geschikt voor een hele kale huid.

Geschikt voor vrouwen en mannen. 
Snel en eenvoudig aangebracht binnen 30 sekonden. Na het aanbrengen is het haar direct voller en ziet er natuurlijk uit. 

Blijft de hele dag houdbaar. Kleur geeft bijna niet af ook niet bij transpiratie. Zelfs als u uw handen door haalt blijft de poeder zitten. Vermijd wel sterk wrijven.

Hair Sculptor bestaan voor 100% uit elektrostatisch opgeladen Viskose katoenvezels. En worden dus magnetisch aangetrokken door het haar.

Zeer geschikt voor:
- mannen met een dunne haarkruin of dunne contourlijn
- extra haarvulling na een haartransplantatie.
- camoufleren van (tijdelijke) dunne plekken na een zwangerschap of bij gebruik van medicijnen, chemotherapie in combinatie met coldcap.

Meer informatie en verkoop in onze  webshop, klik hier.


Hairfor2 haarspray.
Haarverdikker en volumespray. Kies de juiste kleur en spray eenvoudig de poeder op de dunne plek. De hoofdhuid zal direct minder zichtbaar zijn. Waterbestendig en blijft de hele dag zitten.
 

Hairfor2 in de webshop