Dames

Onzichtbare haarvervanging wordt gemaakt door vakmensen!
Bij de keuze van een pruik is de juiste maat, de keuze van materiaal, het onderhoud en begeleiding in de dagelijkse omgang met een haarprothese absoluut noodzakelijk. Dit kan alleen de echte haarwerkspecialist.  (Pruiken besteld uit een catalogus of besteld van internet geven vaak niet het gewenste resultaat en nazorg is niet aanwezig)

In ons eigen atelier wordt de pruik wordt passend gemaakt en het model krijgt de gewenste correcties en is klaar terwijl u wacht. Wij weten als geen ander wat we moeten doen om een pruik er natuurlijk uit te laten zien. De pruik wordt in piekjes geknipt en op de juiste plaatsen uitgedund en op lengte geknipt.

Een pruik, zelfs een hele dure, ziet er alleen natuurlijk uit als hij op de juiste manier opgezet en in model gebracht wordt. Wij vinden het belangrijk dat u zich goed voelt met uw nieuwe kapsel. daarom zijn onze adviezen over onderhoud en styling van de pruik net zo belangrijk als het individuele aanmeten.

Er zijn veel oorzaken dat U een haaraanvulling, haardeel of een pruik nodig kunt hebben. Capelle Haarwerken biedt U een ruime keus uit dameshaarwerken van zeer hoge kwaliteit en vervaardigd van de nieuwste, de beste en de fijnste materialen. In ons atelier wordt haarwerk op maat gemaakt of vermaakt. Er zijn veel mogelijkheden, van een haardeel of volledige pruik tot een aanvulling of haarintergratie.

Bent U benieuwd welke mogelijkheden er voor U zijn?
Maak dan een afspraak voor een eerlijk en deskundig advies. Samen met U gaan wij op zoek naar de beste oplossing. Wilt U eerst meer informatie, vraag dan ons gratis informatieboekje en onze grote catalogus met heel veel foto's en ideeën. Of download ons boekje.

Wij bieden U een grote voorraad haarwerken in veel maten en kleuren. Van stijlvol klassiek tot modieus en zeer trendy haarwerk. Heeft U slecht of dun haar, maar een pruik is soms teveel? Vaak is een volledige pruik teveel, vraag dan eens naar de mogelijkheid van een boventop, integration of een halve pruik. De prijs zal U erg meevallen. Wij maken al een boventop op maat vanaf € 450,- met een levertijd van slechts enkele dagen.

Privacy staat bij ons hoog aangeschreven. U wordt op afspraak geholpen altijd in gescheiden ruimtes.

Leverancier van o.a. :

Cyberhair voor dames en heren | VHair | Concise echt haar | Bergmann | Gisela Mayer | Modess | Dening Hair | Belle Madame | Dimples e.v.a.

Klik op de afbeelding om de catalogus van Gisela Mayer te bekijken:
Klik op de afbeelding om de catalogus van Dening Hair te bekijken:
Synthetisch haar:Echt haar:

 

Onderhoudsprodukten voor uw haarwerk bestelt u eenvoudig via onze WEBSHOP.

Achmea ledenvoordeel.

Als lid van Achmea heeft u 25% korting op de hele collectie Turbans van Capelle Haarwerken. Als u de speciale kortingscode gebruikt bij uw bestelling via onze webshop, ontvangt u meteen een korting op de normale prijs!

(zie voor de voorwaarden onze webshop)

In onze webshop hebben wij voor u zorgvuldig een mooie collectie samengesteld uit ons uitgebreide assortiment. Zoekt u iets speciaals of een andere kleur en u vindt het niet in webshop neemt u dan contact met ons op.

Klik hier als u een afspraak wilt maken