Op zoek naar een oplossing voor haarverlies? Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor haarwerk voor mannen. Of het nu gaat om geheel of gedeeltelijk haarverlies op jonge leeftijd, bijwerkingen van medicijnen, brandwonden, een hersenoperatie of simpelweg onzekerheid, een haarwerk kan de perfecte uitkomst bieden. Bij Capelle Haarwerken begrijpen we de impact van haarverlies op uw zelfvertrouwen en uitstraling. Daarom bieden wij betrouwbare, natuurgetrouwe haaraanvullingen van de allerbeste kwaliteit, die onzichtbaar gedragen kunnen worden. Voel u beter, jonger en zelfverzekerder met ons haarwerk voor mannen. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden bij Capelle Haarwerken!

 

Gespecialiseerd in Cyberhair en VHair haarwerk voor mannen

Perfect op kleur gemaakt, in het juiste model. Het mixen van kleuren, en het zoeken naar die perfecte kleur en model is onze kracht. Grijzende bakkebaarden? Een door de zon opgelichte blonde lok? Of bent u grijs met een hele donkere vlek op het achterhoofd? Alle natuurkleuren, grijskleuren en percentages zijn mogelijk, highlights of kleurverschillen maken een haardeel nou net onzichtbaar.

 

De voordelen van Cyberhair haarwerk voor mannen:

- perfect op kleur te bestellen, ook elke grijskleur is te realiseren
- verkleurt niet
- perfecte model, krul te bestellen
- licht in gewicht
- blijft zijn model behouden
- blijft soepel
- bestand tot temperatuur van 140 graden
- sterke vezel, vervilt niet
- levensduur 1 tot 2 jaar

 

Verschil Cyberhair vs VHair:

- VHair is minder glanzend dan Cyberhair
- Bij VHair is modelcorrectie is mogelijk m.b.v. fohn of krulborstel
- VHair is iets minder soepel dan Cyberhair

De prijs van Cyberhaarwerk en VHairwordt bepaald door de maat (cm2).
Mogelijk vanaf maat S a € 1295.00, maat M € 1795.00, maat XL € 1795.00 tot de maat XXL € 2095,00. Prijzen voor een volpostiche vanaf € 2395,00.
(Prijzen vermeld onder voorbehoud)

 

Cyberhair, VHair VS Echthaar:

Cyberhair en VHairzijn kunstvezels. Omdat het een kunstvezel is, is de kwaliteit altijd betrouwbaar. Haarwerken van Echt haar zijn gemaakt van een natuurproduct waarvan de beschikbaarheid en de kwaliteit nooit gelijk is. Echt haar kan snel verkleuren. Verven van Echthaar is niet eenvoudig en zeker bij heren is een geverfde kleur over het algemeen niet gewenst. Echthaar is niet verkrijgbaar in grijs haar. Dat zal dus altijd een synthetische vezel zijn. De haarwerken van Echthaar verliezen regelmatig haar en kan worden bijgeknoopt, dat is wel kostbaar. Elk haarwerk van Echthaar heeft een andere kwaliteit.

Klik op de afbeelding om de catalogus te bekijken:


Bent U benieuwd welke mogelijkheden er voor U zijn?

Maak een afspraak voor een gratis, eerlijk en deskundig advies. Samen met U gaan wij op zoek naar de beste oplossing.

Leverancier van o.a.: Cyberhair, VHair, Concise Echt haar, Gisela Menline, Dening Topmanager,

Vergoeding haarwerk voor mannen

Voor mannen die haarwerk dragen is het belangrijk goed te informeren bij de zorgverzekeraar. Slechts weinig zorgverzekeraars vergoeden haarwerken voor mannen met mannelijke kaalheid (alopecia androgentica). Een diagnose van de arts; 'mannelijke kaalheid' of alopecia androgenetica voldoet zodoende niet. Er moet meer aan de hand zijn, denkt u bijvoorbeeld aan een haarziekte; alopecia areata of psychische klachten. Overleg deze situatie met uw arts want dient duidelijk te worden vermeld op de medische indicatie.

Belangrijk: Zónder deze verklaring van de arts kan de vergoeding niet bij de zorgverzekeraar aangevraagd worden en dient bij aflevering te worden ingeleverd bij Capelle Haarwerken.

Klik hier als een afspraak wilt maken.