Mediceuticals heeft naast shampoos en conditioners voor dagelijks gebruik een serie shampoo's geschikt voor de behandeling van haarverlies, haar- en hoofdhuidproblemen en gevoelige huid agv chemotherapie.

Erkende farmaceutische formules die klinisch getest en FDA goedgekeurd zijn voor behandelingen in een breed spectrum  van diverse hoofdhuid- en haarproblemen.
Klik op de link als u graag wat meer informatie wilt.

HOE KIES JE DE JUISTE BEHANDELING?

Hoofdhuidproblemen: 

Gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Dat is waar Mediceuticals zich op richt. De technologisch geavanceerde producten richten zich op de specifieke oorzaken van de hoofdhuidproblemen zoals *roos, schilfers, *psoriasis, ontstekingen, Lichen Planis, Brocq,  *seborroisch eczeem ...  Mediceuticals helpt het haar en hoofdhuid terug te brengen in een gezonde conditie.
* Rode serie.


Haarverlies:

Deze producten helpen verminderen van overmatig haaruitval, stimuleren van nieuwe haargroei en versterkt dun en zwak haar. Echte klassieke alopecia of haaruitval door haarziekte of ouderdom zal het niet voorkomen, daar is iets anders aan de hand. Maar iedereen kent wel een moment dat het haar iets meer uitvalt dan normaal. Dat kan komen door leefstijl, voeding. Dan kan het haar wel een beetje hulp gebruiken.
* Gele serie. voor mannen.

* Roze serie. Haarverlies, speciaal ontwikkelt voor vrouwen.

Verbetering conditie van het haar:
Herstellen van droog, beschadigd of chemisch behandeld haar. De unieke producten zorgen voor mooi en glanzend haar zonder te verzwaren.
* Blauwe serie.

Webshop.
Klik hier voor deze producten in onze webshop. Verkrijgbaar in flacons van 250 ml en liter.
Mediceuticals bij chemo
Mediceuticals bij haaruitval
Mediceuticals bij hoofdhuidproblemen
Mediceuticals bij haarherstel/verzorging