Wie zijn wij?Capelle Haarwerken Zwolle (CHW) is erkend leverancier van haarwerken en pruiken voor dames, heren en kinderen. Wij zijn gespecialiseerd in pruiken, haarwerken en haardelen voor dun haar, blijvende en tijdelijke kaalheid of haarverlies als gevolg van alopecia of chemotherapie. Naast haarwerken hebben wij ook een uitgebreide collectie mutsjes, petten en herenpetten!

Wij voeren een zeer grote collectie confectie haarwerk en pruiken van vele bekende merken. Wij bieden u een ruime keus in haarwerken in veel maten, kleuren en modellen, van stijlvol klassiek tot trendy modieus.U zult verbaasd zijn over de mogelijkheden.

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerkhaarwerk. Naast de vakkundige aanmeting van standaard confectiehaarwerk is maatwerk onze specialisme. Dit vraagt een zeer grote vakkennis over haardelen, materialen en jarenlange ervaring. Dit ontbreekt helaas bij veel leveranciers van pruiken. Van het maken van een perfecte mal, het uitzoeken van de mooiste materialen tot de vakkundige aflevering van het haardeel. U kunt bij ons terecht.

Vakkundige en vakbekwame kapsters
U wordt geholpen door vakbekwame personeelsleden in bezit van de erkende Kappersdiploma's.
Kennis van haar en hoofdhuid is noodzakelijk om u goed te kunnen helpen. Naast het leveren, verzorgen en onderhoud van de haarwerken verzorgen wij ook het eigen haar. Draagt u een haardeel? Voor een mooi onzichtbaar resultaat dient u ook uw eigen haar goed te verzorgen.
Voor het regelmatig knippen van uw aanwezige eigen haar, het kleuren of permanten kunt u bij ons terecht. 

Wij zijn en blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van haarwerksystemen en -materialen en haar- en hoofdhuidproblemen.

Het juiste haarwerk bij haarverlies
De juiste keuze van een haarwerk of een pruik wordt mede bepaald door de vorm, de oorzaak en mate van tijdelijk of blijvend haarverlies. Wij zullen u begeleiden in het maken van de juiste keuze.
Door medicijngebruik, chemotherapie, een haarziekte , erfelijke aanleg, een vorm van alopecia of uw leeftijd, kan uw haargroei geheel of gedeeltelijk verdwijnen. Maar ook door brandwonden, een operatie, bestraling of psychische problemen kan uw haar min of meer ernstig worden beschadigd. Voor uw leven kan dit soms grote gevolgen hebben. Laat het niet zo ver komen! Niet voor iedereen is er dé oplossing, maar voor velen van u hebben wij absoluut een onzichtbare mogelijkheid in de vorm van een haaraanvulling, haarintegratie, volpostiche, extensions, weftings, of een combinatie van deze mogelijkheden.

Capelle Haarwerken levert alleen de allerbeste kwaliteit tegen de laagste prijzen. Eigen atelier voor maatwerk, reparaties en onderhoud.

Cyberhair en Vhair (Vitalhair)specialist
Zonder schroom kunnen wij zeggen dat wij de grootste leverancier in Nederland zijn van Cyberhair en Vhair. Wij hebben een zeer grote ervaring met dit haar en weten daarom precies wat wel en niet kan. Cyberhair en Vhair zijn bij uitstek geschikt voor een haaraanvulling voor dames en heren. Maar ook in volpostiches zijn er zeer goede mogelijkheden. Met Cyberhair en Vhair kiest u voor topkwaliteit.

Contracten met alle verzekeringen.
Wij zijn een gecontracteerd leverancier van haarwerken voor álle zorgverzekeringen. Dit betekent dat wij bij bij elke verzekering de vergoeding van het haarwerk voor u verzorgen. Het door de verzekering te vergoeden bedrag wordt daarom ook direkt van uw nota afgetrokken. De vergoeding ontvangen wij rechtsstreeks van uw zorgverzekeraar. Dit is alleen mogelijk als u in het bezit bent van een medische verklaring van uw arts. Deze dient u bij ons in te leveren bij aanschaf van het haarwerk. Klik hier voor onze zorgverzekeraars.
Neemt u bij uw bezoek uw medische indicatie mee. Zonder medische indicatie is vergoeding door uw zorgverzekeraar niet mogelijk.

Lid van HSBN, SEMH erkend en ANKO haarwerkspecialist, ook in 2023!
Capelle Haarwerken is al jarenlang een door verzekeringsmaatschappijen erkend leverancier van medische hulpmiddelen. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeringen en kunnen de declaraties bij de verzekering voor onze cliënten regelen. Capelle is lid van de HSBN (Haarwerk Specialisten Branche Organisatie)en erkend door SEMH en ANKO. Sinds 2004 zijn wij in bezit van de vereiste SEMH erkenning en voldoet zodoende aan alle door SEMH en verzekeringen gestelde eisen aan aanmeten en afleveren van medische haarwerken. Daarnaast zijn wij een erkend ANKO Haarwerspecialist. Dit geeft u garantie en de zekerheid van een betrouwbaar adres.

Afspraak maken.
Wilt u een afspraak maken voor een geheel vrijblijvend gesprek dan is dat mogelijk binnen 5 dagen. U krijgt informatie over de mogelijkheden die er voor u zijn. Samen met u gaan wij naar de beste oplossing.

Privacy
Privacy staat bij ons hoog aangeschreven. U wordt op afspraak geholpen, altijd in gescheiden ruimtes.

Bezoek aan huis of ziekenhuis.
Bent u bedlegerig, moeilijk ter been of zijn er een andere redenen dat u ons niet kunt bezoeken dan bezoeken wij u thuis of in het ziekenhuis. Geheel kosteloos. Neemt u voor meer informatie contact met ons op.

Haarwerkinfo-boekje
Wij geven een duidelijk haarwerkinfo-boekje uit, waarin u bijvoorbeeld alle voor- en nadelen kunt vinden van Echt haar, Cyberhair, Vhair en Synthetisch haar. Tevens vindt u daarin ook veel tips over het dragen, onderhoud, modellen, maten, prijzen, systemen enz. maar ook informatie hoe u ook wenkbrauwen moet tekenen of zelf een mutsje kunt maken van een hoofddoekje. U kunt dit boekje gratis bij ons bestellen. Op aanvraag sturen wij u onze grote kleurencatalogus met veel voorbeelden. Het is ook mogelijk het boekje te downloaden CHW Haarwerk Info Boekje versie 1.21.

Wij hebben als haarwerkleverancier een goede naam verworven. Wij doen er alles aan om dat zo te houden. Ons enthousiasme, jarenlange ervaring en deskundigheid maken onze service compleet.

Met vriendelijke groet;

 

Petra van Capelle en Hellen van Capelle, Grietje Akkerman en Kiron Halfwerk .

Bedrijfsinformatie:
Erkend Medisch Haarwerkspecialist SEMH | lid HSBN | lid ANKO
praktijk AGB code: 76001544

Ingeschreven KvK Zwolle 05024833 - BTW nr: 009641397B01 - IBAN: NL66INGB0002401134 - BIC: INGBNL2A

(De getoonde afbeeldingen op onze site zijn uit eigen collectie en van de Firma Gisela Mayer Collection, Dening Haircompany, Aderans, Modixx en Modess. De afbeeldingen mogen niet zonder onze toestemming of toestemming van de firma's worden gebruikt)

januari 2024