Wij zijn al jarenlang  een van de grootste leveranciers van haardelen en pruiken van Cyberhair en Vitalhair in Nederland.  

Maatwerkspecialist:
De haardelen worden alleen geleverd als maatwerk. 
Nadat er een perfecte mal gemaakt wordt samen met u de kleur en het model besproken. Bijna alle kleuren zijn mogelijk. Kleuren worden door ons gemengd, gemixed tot de perfecte kleur bereikt is en de juiste haarlengte en krulling wordt bepaald voor het gewenste model.
Elke kleur kunnen wij laten maken, ook grijs is geen probleem. Highlights, lowlights, uitgroei kleuren worden gebruikt om een natuurlijke kleur te krijgen.
Alleen een haarwerk dat de juiste kleur heeft valt niet op!

Het grote voordeel van Cyberhair en Vitalhair is de kleurvastheid. De vezel verkleurt niet of nauwelijks in tegenstelling tot echt haar of synthetisch haar. 
U hoeft een stuk niet meer te vervangen omdat deze verkleurd is maar veelal omdat u zelf grijzer wordt!
De levertijden van een maatwerk zijn 8 tot 12 weken.

De voordelen van Cyberhair.
De vezel is zeer sterk en heel goed bestand tegen hitte. Cyberhair zal niet gauw gaan 'vervilten'. Cyberhair heeft een zeer lange levensduur, zeker tweemaal zolang als andere vezels. Gemiddeld gaat een haarwerk van Cyberhair 1 tot 2 jaar mee, soms zelfs langer. Saunabezoek is geen probleem en beroepen met hitte is geen probleem meer.
De vezel is zeer licht en vormvast. Uw haardeel houdt onder alle omstandigheden het juiste model en blijft soepel vallen. 

Prijs
De prijs van de haardelen wordt bepaald door de afmeting van het haardeel. Een Cyberhairhaardeel is mogelijk vanaf €1125.00 (Small, standaard dichtheid, double hair) Prijs van een volpostiche (pruik) €2295.00 (richtprijzen)

 

Vitalhair, haar met een geheugen
Vitalhair is een zeer sterke polyamide vezel. Vitalhair is bijzonder kleurvast, zeer sterk en hittebestendig. Vitalhair is haar met een zogenaamd ‘geheugen’. Het haar wordt met behulp van warmte van een föhn in het gewenste model gebracht. Dit model is blijvend. U kunt dus met behulp van een föhn of krultang het haar krullen of ontkrullen.

Een wasbeurt, bezoek aan sauna of een regenbui brengt het haar niet uit model. Het model is echter weer te wijzigen. Dat is het bijzondere aan deze vezel. CHW kan met een speciale behandeling het haar weer in zijn oorspronkelijke model terug brengen, waarna het weer opnieuw in model gebracht kan worden met een warme föhn, krulborstel, krultang. Vitalhair is daarna als gewoon haar te behandelen.

Vitalhair is bijzonder geschikt voor dames of heren die af en toe van model willen veranderen. Het is haarwerk dragen met net dat beetje meer.

Prijzen van een haardeel vanaf € 1175.00 (Small, Density standard, double hair). 

Meer informatie?
Neemt u dan contact op met Capelle Haarwerken. Wij kunnen u alle voor- en nadelen noemen.

Onderhoud
Een haardeel van Cyberhair of Vitalhair is heel goed door u zelf te onderhouden. Slechts wassen en in model brengen is voldoende. Het gebruik van de juiste onderhoudsmiddelen is belangrijk.
Onderhoudsprodukten voor Vitalhair bestelt u eenvoudig via onze webshop.