Erkend haarwerker SEMH en ANKO, ook in 2024!

Capelle Haarwerken is erkend haarwerkleverancier, lid van de HSBN en voldoen aan eisen die gesteld worden door de SEMH en de ANKO. 
Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten, deskundigheid van het personeel en dienstverlening en zorgen voor een constante controle van de kwaliteit en het op de voet volgen van productverbeteringen en vernieuwing. 

Wij zijn lid van de Branche vereniging HSBN (Haarwerk Specialist Branche Organisatie Nederland).
De HSBN is er voor de haarwerkspecialisten. De technische dagen, bij- en nascholing en het afnemen van de door de SEMH verplichte theorie- en praktijkexamens zorgen voor een hoog niveau. Ook kunnen u en wij er terecht bij het afhandelen van een klacht.

SEMH gecertificeerd, wat houdt dat in?:
De SEMH (Stichting Erkenningsregeling Leverancier Medische hulpmiddelen) is een onafhankelijke organisatie die in samenspraak met de branche, gebruikersorganisaties en zorgverzekeraars, eisen opstelt waaraan een erkend leverancier dient te voldoen. Elk jaar controleert de SEMH aan de hand van een toetsing of deze leveranciers aan de eisen voldoen". 
Download hier de brochure van de SEMH voor meer informatie.


Erkend ANKO Haarwerkspecialist.
Capelle is door de ANKO erkend en voldoet aan zodoende aan de eisen van de ANKO sectie Haarwerken. Elk jaar controleert de hand van een toetsing of de erkende leveranciers aan deze eisen voldoen.  Capelle Haarweken is verplicht zich te houden aan de gedragregels, conform de Statuten en Huishoudelijk Reglement zoals opgesteld door de ANKO en ANKO sectie Haarwerken

Wat zegt de ANKO?
Wilt u er zeker van zijn dat u met een professionele haarwerker te maken hebt? Ga dan naar een erkend haarwerkspecialist. Erkende haarwerkspecialisten zijn aangesloten bij de ANKO Sectie Haarwerken. Dat betekent dat u mag rekenen op professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit. Ze waarborgen te allen tijde uw privacy. Alle erkende haarwerkspecialisten werken volgens algemene voorwaarden en zijn aangesloten bij De Geschillencommissie. Dit biedt u zekerheid en duidelijkheid! ANKO erkende haarwerkspecialisten hebben afspraken gemaakt met zorgverzekeraars, waardoor zij voor u kunnen declareren. De vergoeding wordt dan in mindering gebracht op de totaalprijs van het haarwerk.

BELANGRIJK:
Zorgverzekaars werken alleen samen met haarwerkers die SEMH en/of ANKO gecertificeerd zijn. Soms is zelfs declareren van haarwerk niet mogelijk als dit is geleverd door een niet gecertificeerde leverancier!
Capelle Haarwerken is sinds 2004 in bezit van de vereiste SEMH erkenning en voldoet zodoende aan alle door SEMH en verzekeringen gestelde eisen aan aanmeten en afleveren van medische haarwerken. Dit geeft u garantie en zekerheid.