IntermeZZo


IntermeZZo is het nazorgcentrum in Zwolle voor mensen met kanker en hun naasten.

IntermeZZo ondersteunt je de regie op het leven met kanker te hervinden. Dit doen zij door het geven van informatie en voorlichtingsbijeenkomsten over de gevolgen van kanker. Ook zijn er verschillende workshops en cursussen ter ondersteuning. Daarnaast biedt IntermeZZo allerlei activiteiten ter  ontspanning, individueel of samen met anderen. 


In de huiskamer en bij activiteiten kun je andere gasten ontmoeten. Je kunt gedurende en na jouw ziekteproces in onze gezellige huiskamer terecht voor een kop koffie of thee en een luisterend oor. Onze gastvrouwen zijn er voor jou. Ze kunnen je vertellen over de informatiebijeenkomsten en activiteiten. Ook voor deskundige begeleidings- en nazorggesprekken kun je bij IntermeZZo terecht. 

Benieuwd naar wat IntermeZZo voor u kan betekenen? 
Bel of mail:
T 06 53 76 71 45
T 038 424 6088

info@intermezzo-zwolle.nl

Adres:
Dokter Van Thienenweg 1A
8025 AL Zwolle

Klik hier, en ga direct naar de website van Intermezzo

--------------------------------

Look Good Feel Better.

Als haarwerker zijn wij als vrijwilliger betrokken bij de workshop van "Look Good Feel Better". Deze organisatie verzorgt enkele dagen per jaar workshops in diverse ziekenhuizen. Speciaal voor dames en heren die een chemotherapie ondergaan. je krijgt tijdens de workshop tips over gezichtsverzorging, make-up en het dragen van een pruik. de produkten die jij tijdens de workshop gebruikt neem je lekker mee naar huis. Dus een leuke, feel good ochtend.

Wil je weten of er workshops in de buurt zijn en hoe het gaat in deze Corona periode?
Klik hier voor alle actuele informatie.

--------------------------------

KWF


Wil je meer weten over kanker?
Voor informatie, klikt u hier. Je wordt direct naar de website van de KWF geleid.