U wordt bij voorkeur op afspraak geholpen.
Fijn voor u, omdat u weet dat wij de tijd voor u hebben.

Bel of mail ons als u een afspraak wilt maken voor:

- Informatiegesprek / intake. Wij informeren u over alle mogelijkheden en geven u een kosteloos en vrijblijvend advies.
Tijdsduur: houdt u er rekening mee dat een intake 30 minuten tot een uur kan duren.

Een afspraak maken voor een geheel vrijblijvend gesprek is mogelijk binnen 5 dagen. U krijgt informatie over de mogelijkheden die er voor u zijn. Samen met u gaan wij naar de beste oplossing. 

- Aflevering van haarwerk. Is het uw eerste haarwerk dan duurt de afspraak iets langer. Houdt u rekening met anderhalf uur. Het haarwerk wordt voor u klaargemaakt en eventueel op maat gecorrigeerd in ons eigen atelier. Meestal kunt u er op wachten. U krijgt instrukties voor het dragen en onderhoud. Tevens wordt indien nodig uw eigen haar vakkundig geknipt, gekleurd of gepermanent*.

- Onderhoud haarwerk, correctie. Ook na afleveren houdt onze service niet op en kunt u voor een controle of onderhoud bij ons terecht.

- Onderhoud eigen haar. Voor het perfect dragen van een haarwerk of een haardeel dient u ook aanwezig eigen haar goed te verzorgen en onderhouden. Voor regelmatig knippen. kleuren of permanten kunt u bij terecht en wordt u geholpen in onze volledig ingerichte, gescheiden ruimtes. 


Privacy
Privacy staat bij ons hoog aangeschreven. U wordt op afspraak geholpen, altijd in gescheiden ruimtes.

Bezoek aan huis of ziekenhuis.
Bent u bedlegerig, moeilijk ter been of zijn er een andere redenen dat u ons niet kunt bezoeken dan bezoeken wij u thuis of in het ziekenhuis. Geheel kostenloos.
Neemt u voor meer informatie contact met ons op.

Bel ons 038-4218299, of stuurt u een mail, klik hier


* Extra kapsalonhandelingen aan het eigen haar zijn niet bij de verkoopprijs van het haarwerk inbegrepen. Vraag naar onze prijslijst.