U wordt bij voorkeur op afspraak geholpen.
Fijn voor u, omdat u weet dat wij de tijd voor u hebben.

Bel  038 - 4 218 299 of stuur ons een mail.  als u een afspraak wilt maken voor:

- Informatiegesprek / intake. Wij informeren u over alle mogelijkheden en geven u een kosteloos en vrijblijvend advies. Komt u op medisch advies, vergeet u dan niet uw medische verklaring van uw arts mee te nemen. 
Soms kan het zo zijn dat er al sprake is van veel haarverlies en is uw model niet meer goed zichtbaar. Dan kan een foto van u ons helpen een goede keuze te maken.
Tijdsduur: houdt u er rekening mee dat een intake 30 minuten tot een uur kan duren.

Een afspraak maken voor een geheel vrijblijvend gesprek is mogelijk binnen 5 dagen. U krijgt informatie over de mogelijkheden die er voor u zijn. Samen met u gaan wij naar de beste oplossing. 

- Aflevering van haarwerk.  U kunt binnen 3 dagen bij ons terecht voor aflevering van uw haarwerk. Is spoed gewenst dan kunt u op de eerst volgende werkdag bij ons terecht. Is het uw eerste haarwerk dan duurt de afspraak iets langer. Houdt u rekening met anderhalf uur. Het haarwerk wordt voor u klaargemaakt en eventueel op maat gecorrigeerd in ons eigen atelier. Meestal kunt u er op wachten. U krijgt instrukties voor het dragen en onderhoud. Tevens wordt indien nodig uw eigen haar vakkundig geknipt, gekleurd of gepermanent*. 
Tijdsduur: 30 minuten tot 2 uur.

- Onderhoud haarwerk, correctie. Ook na afleveren houdt onze service niet op en kunt u voor een controle of onderhoud bij ons terecht.

- Onderhoud eigen haar. Voor het perfect dragen van een haarwerk of een haardeel dient u ook aanwezig eigen haar goed te verzorgen en onderhouden. Voor regelmatig knippen. kleuren of permanten kunt u bij terecht en wordt u geholpen in onze volledig ingerichte, gescheiden ruimtes. 

Privacy
Privacy staat bij ons hoog aangeschreven. U wordt op afspraak geholpen, altijd in gescheiden ruimtes. Hoe wij met uw gegevens omgaan vindt u hier.

Bezoek aan huis of ziekenhuis.
Bent u bedlegerig, moeilijk ter been of zijn er een andere redenen dat u ons niet kunt bezoeken dan bezoeken wij u kosteloos thuis of in het ziekenhuis.
Neemt u voor meer informatie contact met ons op.


* Extra kapsalonhandelingen aan het eigen haar zijn niet bij de verkoopprijs van het haarwerk inbegrepen. Vraag naar onze prijslijst.