Iedereen die haarwerk draagt kent het moment dat er geen haarwerk gedragen kan worden of niet comfortabel is. Dan is een goed zittende hoofdbedekking als een hoed, een pet of een muts of Buff een uitkomst.

Onze collectie hebben wij met zorg samengesteld want niet elke hoed of is geschikt als hoofdbedekking bij haarverlies of kaalheid.
Het is belangrijk dat de pet goed aansluit in de nek en op de oren en mag bijvoorbeeld niet doorzichtig zijn of gaten hebben. 

De 'Buff' is een dunne, soepele col met enorm veel mogelijkheden. Speciaal ontworpen voor de sportwereld maar is ontdekt als ideale tijdelijke vervanging van een haarwerk. In onze webshop vindt u voorbeelden uit onze schitterende collectie mutsjes en petten. Dit assortiment wijzigt zich het hele jaar door en wordt regelmatig met nieuwe produkten aangevuld.

Klik hier voor de nieuwe zomercollectie in de catalogus van Gisela Mayer

Op Facebook laten we een paar nieuwe modellen zien: 
Mutsjes kunnen worden vergoed bij chemotherapie en/of alopecia.

Bent u aanvullend verzekerd bij dan kunt bij enkele zorgverzekeraars een vergoeding voor een muts of pet, voor dames of heren, aanvragen. De hoogte van de vergoeding en voorwaarden verschillen per verzekering. Bij enkele zorgverzekeraars wordt een mutsje vergoed náást een pruikvergoeding in plaats van de aanvulling voor een pruik. Informeer dus bij uw eigen zorgverzekeraar wat voor u de mogelijkheden zijn.

Achmea korting bij Capelle.
Bij enkele zorgverzekeringen kunt u een vergoeding krijgen voor het aanschaffen van een mutsje als er sprake is van medisch haarverlies. Helaas biedt niet elke zorgverzekering of polis die mogelijkheid.
Bent u verzekerd bij Achmea: Zilveren Kruis, ZieZo, Pro Life, Avero, Interpolis, FBTO of OZF en heeft u géén vergoeding voor een mutsje dan kunt u gebruik maken van de speciale Achmeakorting van Capelle.
Wij bieden u als Voorkeursleverancier Achmea eenmalig een mooie korting van 25% op een mutsje als u géén mutsje kan declareren bij uw zorgverzekeraar.
Als u de speciale kortingscode gebruikt bij uw bestelling ontvangt u meteen een korting op de normale prijs.

In onze webshop hebben wij voor u zorgvuldig een mooie collectie samengesteld uit ons uitgebreide assortiment. Zoekt u iets speciaals of een andere kleur en u vindt het niet in webshop neemt u dan contact met ons op.