Kunt u onze zaak niet bezoeken omdat u bijvoorbeeld slecht ter been bent of bedlegerig, dan maken wij met u een afspraak voor bezoek aan huis of ziekenhuis.
Uiteraard kunt u ook van deze service gebruik maken als u al jaren als klant onze zaak heeft bezocht en u onverhoopt (tijdelijk) niet meer kunt komen.

Om u aan huis goed van dienst te kunnen zijn is een goede voorbereiding nodig. Is het voor u de eerste afspraak dan is een foto en een omschrijving van de haardracht voor ons heel prettig.
Een huisbezoek is voor het aanmeten van een haarwerk niet altijd ideaal omdat wij de benodigde materialen niet allemaal mee kunnen nemen en niet alle (be)handelingen thuis gedaan kunnen worden. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft.
Het maken van een afspraak aan huis gaat zodoende altijd in overleg.
Het huisbezoek kan uiteraard alleen als als er geen misbruik van gemaakt wordt. Tijdgebrek of gewoon 'heel handig' mag geen excuus zijn.

Huisbezoek binnen een straal van 60 kilometer en een reistijd van 45 minuten is over het algemeen geen probleem.
Woont u ver weg schroom dan niet om toch contact met ons op te nemen. Uiteraard wordt elk verzoek door ons individueel bekeken en naar een oplossing gezocht. Want voor onze trouwe klanten hebben wij veel over.