Wanneer u lijdt aan een haarziekte, alopecia of aan haaruitval door bijvoorbeeld chemotherapie, kunt u op zoek gaan naar effectieve manieren om een gezond kapsel te behouden of te herstellen. Capelle Haarwerken is een specialist op het gebied van haarwerken en biedt onder andere synthetisch haar aan als oplossing voor een ieder met haaruitval of een haarziekte. Synthetisch haar is, afhankelijk van uw specifieke behoeften en omstandigheden, een zeer geschikte optie voor haarwerkdragers. Wilt u op het gebied van synthetisch haar of andere haarwerken het juiste advies, de beste producten en goede nabehandeling ontvangen? Dan is Capelle Haarwerken de specialist voor u!

Wat is synthetisch haar?

Capelle Haarwerken biedt op het gebied van haarwerk verschillende mogelijkheden aan met als doel om u de beste oplossing aan te bieden voor uw probleem. Denk bijvoorbeeld aan haaraanvullingen, natuurlijke pruiken, haardelen en pruiken van echt haar. Een andere oplossing die Capelle Haarwerken aanbiedt is synthetisch haar, maar wat is dit precies voor soort haarwerk? Synthetisch haar is haarwerk dat gemaakt is van kunststofvezels en het is bedoeld om op echt haar te lijken. Daarbij zijn er verschillende kleuren, diktes en andere unieke eigenschappen beschikbaar. Door al deze mogelijkheden is dit soort haarwerk een mooie oplossing voor een ieder die lijdt aan een haarziekte of aan haaruitval. U kunt met synthetisch haar namelijk haarwerk krijgen dat precies past bij uw unieke omstandigheden en behoeften.

De specialist in haarwerk

Wanneer u op zoek bent naar haarwerk van synthetisch haar, kan het moeilijk zijn om de juiste oplossing voor uw probleem te vinden. Er is namelijk veel kennis nodig over haardelen en materialen. Capelle Haarwerken heeft jarenlange ervaring en vakbekwaam personeel in dienst, zodat u bij ons altijd begrepen wordt en de perfecte oplossing voor uw probleem kunt vinden. Wij helpen u als specialist in haarwerk door de vorm, de oorzaak van het probleem en de mate van het haarverlies te bepalen en u daarbij te begeleiden naar het maken van de juiste keuze op het gebied van haarwerk.

Haarsoorten vergelijken

Om een weloverwogen keuze te kunnen maken, zullen we de voor- en nadelen van synthetisch haar uit de doeken doen. We vergelijken het met andere haarsoorten op kleurvastheid, modelvastheid, hittebestendigheid en meer. Naast synthetisch haar gebruiken we bij Capelle Haarwerk Zwolle echt haar, Cyberhair of VHair (voorheen Vitalhair) voor uw haarwerken.

Echt haar in pruik of haarstuk

Het gebruik van echt haar klinkt misschien als de meest natuurlijke oplossing, het is lang niet voor iedereen de beste oplossing. Dit type pruik vergt behoorlijk wat van de drager. Echt haar voor pruiken is zeer schaars. Mede hierdoor is het haarwerk vrij kostbaar. Ook brengt dit onzekerheid met zich mee: wanneer de pruik bijgewerkt moet worden, kan het zijn dat uw haartype niet meer verkrijgbaar is. Verder is geen enkele echthaar-pruik hetzelfde; het resultaat zal altijd iets afwijken van de voorbeelden waarop deze gebaseerd is.

Cyberhair

Cyberhair is een van de specialismen van Capelle Haarwerken Zwolle. Het haar wordt gemaakt van supersterke polyamide vezels. Zitten er krullen in, dan blijven deze goed tot in lengte van dagen. Net als de kleur en het model. Bestand tegen zonlicht, hitte en (chloor-)water. Op deze gebieden wint Cyberhair het dus van synthetisch haar. Wat styling betreft staan ze op gelijke hoogte: ook Cyberhair is achteraf niet bij te stylen.

VHair (Vitalhair)

Wilt u uw pruik of haarstuk flexibel kunnen (laten) stylen? Dan is VHair (voorheen Vitalhair) uw haarsoort. Naast de flexibiliteit in style heeft het nagenoeg dezelfde eigenschappen als Cyberhair.

Uw synthetisch haar verzorgen

Synthetisch haar is vrij eenvoudig zelf te onderhouden. U heeft er alleen wel de juiste producten voor nodig. Hiervoor kunt u terecht in onze online haarwerkshop. U vindt hier alle onderhoudsproducten voor synthetisch haar die u nodig heeft zoals shampoos, conditionersprays en -balsems. Heeft u advies nodig over het onderhouden van synthetisch haar, neem dan gerust contact met ons op.

Synthetisch haar bij Capelle Haarwerken

Bent u op zoek naar de perfecte oplossing voor uw haarprobleem? Dan kan Capelle Haarwerken, de specialist op het gebied van onder andere synthetisch haar, cyberhair en VHair, u helpen met een oplossing op het gebied van haarwerk. Daarnaast geeft Capelle Haarwerken u ook het juiste advies, de beste haarproducten en een goede nabehandeling op basis van uw specifieke situatie. Maak een afspraak met de specialist in haarwerken, zoals synthetisch haar, om samen op zoek te gaan naar de oplossing op het gebied van haarwerk die het best bij u past