Capelle Haarwerken werkt samen verschillende Thuiszorgorganisaties en Verenigingen

Look Good Feel Better.
Wij zijn al vele jaren betrokken bij  de workshop van Look Good Feel Better in de Isala Klinieken,  Zwolle. Wij geven informatie over aanschaf, dragen en onderhouden van haarwerken en geven tips en tricks. Een ochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur, boordevol informatie maar bovenal heel gezellig.

Deze workshops worden bezocht door mensen die het traject volgen, dus met een chemotherapie starten of reeds gestart zijn. 

De opzet van de workshop is om op een heel ontspannen manier de deelnemers te informeren of gezichts- en huisverzorging tijdens de chemotherapie en over het dragen van haarwerken en alternatieven. 

Bent u geinteresseerd? Wij geven u graag meer informatie.
Aanmelden kan via de regieverpleegkundige van het Isala Oncologisch Centrum.
Of bij IntermeZZo, nazorgcentrum. Mail naar: info@intermezzo-zwolle.nl) of bel (06) 53767145 
Klik hier voor de website van IntermeZZo. 
Agenda

ANKO Dag van het Haarwerk
Met de Dag van het Haarwerk wil de ANKO de dragers van haarwerk een hart onder de riem steken en hen wijzen op de talloze mogelijkheden om toch met een mooi kapsel door het leven te gaan. Ook Capelle Haarwerken zet op deze dag haar deuren open en is iedereen hartelijk welkom die meer wil weten over pruiken, haarwerken en het dragen er van. Houdt voor de juiste datum onze Nieuws pagina in de gaten.