Capelle Haarwerken werkt samen verschillende Thuiszorgorganisaties en Verenigingen

Icare/Evean.
Capelle werkt samen met de Icare/Evian Ledenvereniging, ledenvereniging Meander en Woonzorg Nederland ledenvereniging. 

Kunt u door omstandigheden niet geholpen worden bij ons in de zaak, dan bezoeken wij u thuis of in het ziekenhuis. 

Bent u lid van Icare? Neemt u dan contact met uw organisatie op of met Capelle. Wij maken met u een afspraak voor een bezoek aan u. 

Als Icare/Evean-lid krijgt u bij aanschaf van uw haarwerk op vertoon van uw ledenpas iets extra's. De voordeeltjes voor u zijn; 

* 10% korting op uw eigen bijdrage bij aanschaf van haarwerk (over het bedrag dat zorgverzekering niet vergoedt, tot een maximum van € 75,00)

* u ontvangt grátis ons speciale uitgebreide onderhoudspakket t.w.v. 35,00, bestaande uit shampoo, balsem, conditioner, wigtree, borstel en een mutsje.

Voor meer informatie klikt u op de onderstaande link:

www.ledenvereniging.nl

Look Good Feel Better.
Wij verzorgen al vele jaren de workshop van Look Good Feel Better in de Isala Klinieken in Zwolle en het Diaconessenziekenhuis in Meppel.

Deze workshops worden bezocht door mensen die het traject volgen, dus met een chemotherapie starten of reeds gestart zijn. 

De opzet van de workshop is om op een heel ontspannen manier de deelnemers te informeren of gezichts- en huisverzorging tijdens de chemotherapie en over het dragen van haarwerken en alternatieven. 

Bent u geinteresseerd? Wij geven u graag meer informatie.
Aanmelden kan via de regieverpleegkundige van het Isala Oncologisch Centrum.
Of bij IntermeZZo, nazorgcentrum. Mail naar: info@intermezzo-zwolle.nl) of bel (06) 53767145 
Klik hier voor de website van IntermeZZo. 
Agenda


ANKO Dag van het Haarwerk
Met de Dag van het Haarwerk wil de ANKO de dragers van haarwerk een hart onder de riem steken en hen wijzen op de talloze mogelijkheden om toch met een mooi kapsel door het leven te gaan. Ook Capelle Haarwerken zet op deze dag haar deuren open en is iedereen hartelijk welkom die meer wil weten over pruiken, haarwerken en het dragen er van. Houdt voor de juiste datum onze Nieuws pagina in de gaten.