Hoe kunt u ons bereiken?

KAART GOOGLE, klik hier

Routebeschrijving:

*********************************************

Wegwerkzaamheden 15 juli tot 25 juli 2023:
Omleiding in verband met onderhoud en herstel Blaloweg/Zwartewaterallee
Voor meer info klik hier

*********************************************

A28 vanaf Meppel 
afslag Zwolle Centrum (afslag 19);
Afslag Zwolle-Centrum. Aan het eind van de afrit slaat linksaf (Roelenweg). U rijdt door tot de rotonde. Op de rotonde neemt u de eerste afslag (Pannenkoekendijk). Bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor. Dan is het de eerste straat rechts, Nachtegaalstraat.

A28 vanaf Utrecht afslag Zwolle Centrum (afslag 19);
Afslag Zwolle-Centrum. Aan het eind van de afrit gaat u rechts af (Katerdijk). Bij de volgende verkeerslichten gaat u rechtsaf (Pannenkoekendijk). Dan is het de eerste straat rechts, Nachtegaalstraat.

Vanuit richting Zwolle Zuid, via Willemskade / Harm Smeengekade:
Vanuit deze rijrichting kunt u niet linksaf de Nachtegaalstraat in rijden, de busbaan belemmert dat.
1) U rijdt door tot de verkeerslichten en slaat linksaf de Katerdijk op. Vervolgens neemt u de eerste straat links, de Meeuwenlaan in. Sla nogmaals linksaf de Nachtegaalstraat in en houd linksaan tot u ons bereikt heeft.
2) U maakt bij de verkeerslichten op de Pannenkoekendijk een U-bocht, dan slaat u rechtsaf de Nachtegaalstraat in.

Vanaf Isalaklinieken, Dr van Deenweg:
U rijdt vanaf de Isalakliniek richting A28. U nadert A 28 afslag Zwolle Noord. Blijft u rechtuit de Zwartewaterallee volgen tot aan de brug.  Slaat u hier links af richting Centrum/Kamperpoort (Katerdijk). Bij de volgende verkeerslichten gaat u rechtsaf (Pannenkoekendijk). Dan is het de eerste straat rechts, Nachtegaalstraat.


Parkeermogelijkheden:
U heeft verschillende parkeermogelijkheden:
1) U kunt op de parkeervakken voor de deur en vlakbij op 'Het Zijltje' parkeren, kort parkeren max. 2 uur. Let op: betaald parkeren, alleen met PIN of parkeerapp (automaat 20291) mogelijk. 
2) Parkeergarage Katwolderplein (Pathé bioscoop), overdekt parkeren 24 uur mogelijk. Inrit vanaf Katerdijk. Op loopafstand van Capelle: 2 minuten.
3) Parkeergarage onder de MediaMarkt (Parkeergarage Maagjesbolwerk), Lang parkeren (betaald parkeren). Op loopafstand van Capelle: 5 minuten. 

Parkeren op de parkeervakken met invalidekaart mogelijk zonder betalen, maximaal 3 uur met gebruik van parkeerschijf. 
(Aan deze informatie kunnen geen rechten worden verleend)

Rijdt u elektrisch? Parkeerplaats met publiekoplaadpunt voor de deur. Dus u kunt tijdens uw bezoek uw auto opladen.

Komt u met de trein?:
Bus:
Vanaf het NS station gaan diverse buslijnen richting Nachtegaalstraat. 
De bushaltes staan centraal op de Pannenkoekendijk tegenover onze winkel en de Mediamarkt. Vanaf de bushaltes is het 2 minuten lopen.

Lopend:
15 minuten lopen vanaf het NS-station: Loopt u vanaf het NS-station via de Stationsweg richting het centrum. Aangekomen bij de gracht slaat u linksaf, u volgt de Burgemeester van Roijensingel tot aan de brug. Slaat u rechtsaf, de brug over. Na de brug slaat u linksaf, u volgt de Eekwal tot de volgende brug. U slaat linksaf, de brug over. U steekt de Pannenkoekendijk over. U houdt rechts aan, daarna de eerste weg links, Nachtegaalstraat.Historische Hanzestad Zwolle:

De historische binnenstad van de Hanzestad Zwolle ligt op loopafstand via de brug over de passantenhaven Maagjesbolwerk. In het centrum van onze Historische Hanzestad vindt u diverse fijne eetgelegenheden en schitterende winkels. 
Op 3 minuten lopen ligt brasserie 'De Hofvliet Villa'. Hier kunt u terecht voor een heerlijke kop koffie of thee, lunch of een heerlijk diner. Fantastisch gelegen aan het water met uitzicht op de oude binnenstad.
U kunt meteen gebruik maken van de mogelijkheid om museum de Fundatie te bezoeken. Bekend om zijn grote vaste collectie beeldende kunst en diverse tenstoonstellingen.
Maakt u een rondje Zwolle, vergeet dan niet eens langs het Zwolse Balletjeshuis te gaan voor de originele Zwolse steken. Een heerlijke ouderwetse zoetigheid verkrijgbaar in de oude kruidenier. Zeker een bezoekje waard. Hier kunt u ook in het Tourist-informatie punt alle informatie over Zwolle verkrijgen.
Bent u dan nog niet uitgekeken, wandel dan eens door de stad richting het Broerenkerkplein. Hier treft u Waanders in de Broeren. Boekhandel, Brasserie en tevens Tourist-informatie punt gevestigd in de voormalige Broerenkerk. 
In 2022 is het nieuwe museum geopend waarin de geschiedenis van Zwolle vertelt wordt, echt de moeite waard. Neem dus eens een kijkje in het museum ANNO.


Meer informatie kunt u krijgen bij het Toeristisch Informatiepunt, adres: Grote Kerkplein 13, 8011 PK Zwolle, telefoon  038 421 8815.
Kortom, Zwolle is meer dan een bezoekje waard.