Hoe kunt u ons bereiken?

 

KAART GOOGLE, klik hier

Routebeschrijving:

A28 vanaf Meppel afslag Zwolle Centrum (afslag 19);
Afslag Zwolle-Centrum. Aan het eind van de afrit slaat linksaf (Roelenweg). U rijdt door tot de rotonde. Op de rotonde neemt u de eerste afslag (Pannenkoekendijk). Bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor. Dan is het de eerste straat rechts, Nachtegaalstraat.

A28 vanaf Utrecht afslag Zwolle Centrum (afslag 19);
Afslag Zwolle-Centrum. Aan het eind van de afrit gaat u rechts af (Katerdijk). Bij de volgende verkeerslichten gaat u rechtsaf (Pannenkoekendijk). Dan is het de eerste straat rechts, Nachtegaalstraat.

Vanuit richting Zwolle Zuid, via Willemskade / Harm Smeengekade:
Vanuit deze rijrichting kunt u niet linksaf de Nachtegaalstraat in rijden, de busbaan belemmert dat.
1) U rijdt door tot de verkeerslichten en slaat linksaf de Katerdijk op. Vervolgens neemt u de eerste straat links, de Meeuwenlaan in. Sla nogmaals linksaf de Nachtegaalstraat in en houd linksaan tot u ons bereikt heeft.
2) U maakt bij de verkeerslichten op de Pannenkoekendijk een U-bocht, dan slaat u rechtsaf de Nachtegaalstraat in.

Vanaf Isalaklinieken, Dr van Deenweg:
U rijdt vanaf de Isalakliniek richting A28. U nadert A 28 afslag Zwolle Noord. Blijft u rechtuit de Zwartewaterallee volgen tot aan de brug.  Slaat u hier links af richting Centrum/Kamperpoort (Katerdijk). Bij de volgende verkeerslichten gaat u rechtsaf (Pannenkoekendijk). Dan is het de eerste straat rechts, Nachtegaalstraat.


Parkeermogelijkheden:
U heeft verschillende parkeermogelijkheden:
1) U kunt op de parkeervakken voor de deur en vlakbij op 'Het Zijltje' parkeren, kort parkeren max. 2 uur (Let op: betaald parkeren, alleen met PIN of parkeerapp mogelijk). 
2) Parkeergarage Katwolderplein (Pathé bioscoop), overdekt parkeren 24 uur mogelijk. Inrit vanaf Katerdijk. Op loopafstand van Capelle: 2 minuten.
3) Parkeergarage onder de MediaMarkt (Parkeergarage Maagjesbolwerk), 5 minuten lopen. Lang parkeren (betaald parkeren)

Parkeren op de parkeervakken met invalidekaart mogelijk zonder betalen, maximaal 3 uur met gebruik van parkeerschijf. 
(Aan deze informatie kunnen geen rechten worden verleend)

Rijdt u elektrisch? Parkeerplaats met publiekoplaadpunt voor de deur. Dus u kunt tijdens uw bezoek uw auto opladen.

Historische Hanzestad Zwolle:
De historische binnenstad van de Hanzestad Zwolle ligt op loopafstand via de brug over de passantenhaven Maagjesbolwerk. In het centrum vindt u diverse fijne eetgelegenheden en schitterende winkels. 
Op 3 minuten lopen ligt brasserie 'De Hofvliet Villa'. Hier kunt u terecht voor een heerlijke kop koffie of thee, lunch of een heerlijk diner. Fantastisch gelegen aan het water met uitzicht op de oude binnenstad.
U kunt meteen gebruik maken van de mogelijkheid om museum de Fundatie te bezoeken. Bekend om zijn grote vaste collectie beeldende kunst en diverse tenstoonstellingen.
Maakt u een rondje Zwolle, vergeet dan niet eens langs het Zwolse Balletjeshuis te gaan voor de originele Zwolse steken. Een heerlijke ouderwetse zoetigheid. 

Meer informatie kunt u krijgen bij het Toeristisch Informatiepunt, adres: Grote Kerkplein 13, 8011 PK Zwolle, telefoon  038 421 8815.
Kortom, Zwolle is meer dan een bezoekje waard.


OV informatie:
Bus:
Vanaf het NS station gaan diverse buslijnen richting Nachtegaalstraat. 
De bushaltes staan centraal op de Pannenkoekendijk tegenover onze winkel en de Mediamarkt. Vanaf de bushaltes is het 2 minuten lopen.

Lopend:
15 minuten lopen vanaf het NS-station: Loopt u vanaf het NS-station via de Stationsweg richting het centrum. Aangekomen bij de gracht slaat u linksaf, u volgt de Burgemeester van Roijensingel tot aan de brug. Slaat u rechtsaf, de brug over. Na de brug slaat u linksaf, u volgt de Eekwal tot de volgende brug. U slaat linksaf, de brug over. U steekt de Pannenkoekendijk over. U houdt rechts aan, daarna de eerste weg links, Nachtegaalstraat.