Hoe kunt u ons bereiken?

Routebeschrijving:

A28 vanaf Meppel afslag Zwolle Centrum (afslag 19);
Afslag Zwolle-Centrum. Aan het eind van de afrit slaat linksaf (Roelenweg). U rijdt door tot de rotonde. Op de rotonde neemt u de eerste afslag (Pannenkoekendijk). Bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor. Dan is het de eerste straat rechts, Nachtegaalstraat.

A28 vanaf Utrecht afslag Zwolle Centrum (afslag 19);
Afslag Zwolle-Centrum. Aan het eind van de afrit gaat u rechts af (Katerdijk). Bij de volgende verkeerslichten gaat u rechtsaf (Pannenkoekendijk). Dan is het de eerste straat rechts, Nachtegaalstraat.

Vanaf Isalaklinieken, Dr van Deenweg:
U rijdt vanaf de Isalakliniek richting A28. U nadert A 28 afslag Zwolle Noord. Blijft u rechtuit de Zwartewaterallee volgen tot aan de brug.  Slaat u hier links af richting Centrum/Kamperpoort (Katerdijk). Bij de volgende verkeerslichten gaat u rechtsaf (Pannenkoekendijk). Dan is het de eerste straat rechts, Nachtegaalstraat.


Parkeermogelijkheden:
U heeft verschillende parkeermogelijkheden:
1) U kunt voor de deur en vlakbij op 'Het Zijltje' parkeren, kort parkeren (betaald parkeren, alleen met PIN mogelijk). 
2) Parkeergelegenheid bij voorheen Leen Bakker aan de Pannenkoekendijk, 3 minuten lopen. Lang parkeren (betaald parkeren, alleen met PIN mogelijk)
3) Parkeergarage onder de MediaMarkt (Parkeergarage Maagjesbolwerk), 5 minuten lopen. Lang parkeren (betaald parkeren)


OV informatie:
Bus:
Vanaf het NS station gaan diverse buslijnen richting Nachtegaalstraat. 
De bushaltes staan centraal op de Pannenkoekendijk tegenover onze winkel en de Mediamarkt. Vanaf de bushaltes is het 2 minuten lopen.

Lopend:
15 minuten lopen vanaf het NS-station: Loopt u vanaf het NS-station via de Stationsweg richting het centrum. Aangekomen bij de gracht slaat u linksaf, u volgt de Burgemeester van Roijensingel tot aan de brug. Slaat u rechtsaf, de brug over. Na de brug slaat u linksaf, u volgt de Eekwal tot de volgende brug. U slaat linksaf, de brug over. U steekt de Pannenkoekendijk over. U houdt rechts aan, daarna de eerste weg links, Nachtegaalstraat.